Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Shit happens

Ha menni kell, akkor menni kell.

Friss topikok

  • Foch marsall: Ahol van bevétel, ott előbb-utóbb lesz kiadás is. Ez is a projekt szerves része. (2013.11.14. 14:44) Bölcselet
  • Foch marsall: Ezt hívják tükör-tojásnak? (2013.08.08. 11:22) Kis kíváncsi
  • Foch marsall: Most mondhatnám (írhatnám) mesterkélt pökhendiséggel, furtonfurt kekecként, hogy tojok az egészre,... (2013.06.26. 10:37) Fészekrakó
  • Foch marsall: „ne csapjon vissza a faromra a víz...” mármint a farvíz, amely ez esetben szarvíz, de mivel nincs,... (2013.06.25. 13:50) Szar helyzetben
  • Foch marsall: És ha a konyhából hozott ásványvizes palackok is üresek? (2013.06.20. 16:51) Huncutságok az illemhelyen #4 - Az igazi huncutság

HTML

2013.08.01. 20:56 Sz'Artagnan

Kis kíváncsi

Az alábbi kis szösszenet egy ismerősömmel történt. Mielőtt azt gondolnátok, hogy persze, persze, leszögezem: nem, nem én vagyok e történet főszereplője. Komolyan!

Hősünk mindig is kalandvágyó volt. Kipróbált mindent, amit az élet az útjába sodort, nem riadt vissza semmitől. Na bumm, kíváncsi típus volt - máig az. Egy szép napon, menetrendszerű trottyantása előtt álmodott egy merészet: tükröt fogott a kezébe, azzal ült be a 1,5 négyzetméteres, elszigetelt lakrészébe. 

S hogy mihez kellett a tükör...? Ugye, nem mondok újat azzal, hogy dolgunk végeztével szeretünk visszanézni. Szeretjük megtudni, mi újság. Érdeklődve vizsgáljuk meg termékünket, amelyből fontos konklúziókat vonhatunk le, betekintést nyerünk bélrendszerünk egészségi állapotába, szerencsésebbek pedig akár viszont is láthatják az előző este elfogyasztott pizzafeltétet, esetleg pöttöm dinnyemagokat.

Emberünk ezúttal nem érte be ennyivel. A magához vett tükörrel követte nyomon azt, hogyan bújik elő a barna kis macika odújából, mi természeti jelenség játszódik le odalent. 

Ennek mintegy 15 éve, akkoriban, frissen (még melegében) újságolta el ezt nekem. Kitörölhetetlen (sicc!) nyomot hagyott életemben, és most én jól le is írtam, megőrizve ezt az emléket az örökkévalóságnak.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://wc00.blog.hu/api/trackback/id/tr655438892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Foch marsall 2013.08.08. 11:22:41

Ezt hívják tükör-tojásnak?
süti beállítások módosítása